Pret redus ! SPOT LED 16W PATRAT ALB CALD Extinde

SPOT LED 16W PATRAT ALB CALD

Nou

Noul model de Spot cu LED tip grila cu 16 module dispuse pe 4 randuri si 4 coloane si cu dimeniuni foarte mici este disponibil la un pret foarte avantajos din toate punctele de vedere.

Mai multe detalii

69,01 lei

cu TVA

172,53 lei cu TVA

-60%

Anunta-ne daca ai gasit produsul SPOT LED 16W PATRAT ALB CALD mai ieftin in alta parte si iti facem cel mai bun pret ! Ai nevoie de mai multe informatii sau nu ai gasit ce cautai ? Suna la numerele de telefon afisate in dreapta sau trimite un mail la adresa comenzi@ledprofi.ro si iti raspundem imediat!

Mai multe informatii

Tehnologia LED a mai creat un nou produs: Spot LED 16W patrat cu alb cald. Acest corp de iluminat incastrabil cu LED are un consum de energie de 16W, un flux luminos de aproximativ 1280 lumeni, durata de viata mare.

Prin intermediul clemelor de fixare si a driver-ului de alimentare incluse in pachet montarea spotului incastrabil cu LED se face cu usurinta si in timp scurt. Instalarea spoturilor cu LED trebuie facuta de un electrician sau o firma autorizata tinand cont de tensiunea de alimentare 220V.

Acest model nou de spot incastrabil cu LED se adreseaza persoanelor exigente care isi doresc lumina puternica, consum redus, durata de viata mare si care nu-si doresc sa piarda timp sau bani cu intretinerea vechiilor corpuri de iluminat. Aplicatii ale acestui model de corp incastrabil cu LED pot fi: hoteluri, birouri, spatii comerciale, apartamente, benzinarii, mall-uri, scoli, gradinite, etc.

Valoare achizitiei unei spot cu LED incastrabil se recupereaza dupa aproximativ un an daca acesta este folosit 3 ore pe zi. 

Caracteristici

Putere (Watt) :16 W
Temperatura de culoare :2700K - 3000K (Alb Cald)
Tensiune Alimentare :220V
Dimensiuni:180X180X40mm
Flux Luminos :90 lumeni / Watt
Dimabil :Nu
Culoare Rama :Alba
Forma :Patrat
Montare :Incastrat
Inchide

Pentru o experienta mai buna acest site foloseste cookie. Folosind acest site acceptati politica Cookie. Urmatorul link prezinta mai multe informatii.