Date de identificare:

SC PROFI ELECTRO PAVCONS SRL

CIF: RO 32649899

J29/41/2014

Ploiesti, Jud. Prahova

Termeni si conditii de utilizare www.ledprofi.ro

Folosind acest site acceptati termenii si conditiile de folosire, politica de confidentialitate, dar si alte notificari ce apar in cadrul site-ului www.ledprofi.ro. Daca va inscrieti la sistemul nostru de Newsletter acceptati termenii prezentati in acest document. In caz de neacceptare, nu puteti sa folositi aceste servicii si acest site. Termenii si conditiile de utilizare ale acestui site se pot modifica fara o notificare in prealabil. Schimbarile vor intra in vigoare imediat dupa actualizarea pe site. Acceptarea de a revedea periodic conditiile de utilizare ale acestui site reprezinta o acceptare a schimbarilor aparute.

Orice persoana fizica sau juridica care acceseaza acest site confirma ca a citit si acceptat acesti termeni si conditii in totalitate. In cazul in care nu acceptati termenii si conditiile prezentate, va rugam sa nu mai utilizati acest site. Dreptul de proprietate al acestuia ii revin in totalitate lui PROFI ELECTRO PAVCONS S.R.L..

Drepturile de autor

Produsele comercializate pe site-ul ledprofi.ro sunt conforme cu normele in viguare. Intregul continut al site-ului www.ledprofi.ro, incluzand, texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea SC PROFI ELECTRO PAVCONS SRL sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul www.ledprofi.ro, sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de mail office@ledprofi.ro

Exactitatea informatiilor

Informatiile prezente pe acest site pot sa nu fie exacte, obiective sau complete, din acest motiv nu garantam exactitatea lor in totalitate si din acest motiv va rugam sa solicitati informatiile dorite inainte de a plasa comanda.

Pozele prezentate pe site-ul nostru au un caracter informativ si nu creeaza informatii contractuale intrucat designul acestor produse poate varia. In cazul in care anumite produse lipsesc din stoc ledprofi.ro poate inlocui aceste produse cu unele similare ce pastreaza aspectul si valoarea produsului original.

Fiecare produs afisat spre comercializare este insotit de pret. Preturile afisate pe site contin TVA. In functie de cerintele clientului, la cererea expresa a acestuia clientul va fi contactat telefonic si i se va comunica pretul final pentru produs. In cazul in care clientul nu poate fi contactat telefonic comanda poate fi anulata fara alte instiintari. Ledprofi.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment preturile din site in functie de schimbarile ce au loc cu privire la produsele comercializate. Produsele sunt disponibile in limita stocului.

Absolvire de raspundere

Utilizarea acestui site si toate informațiile prezentate, descarcate sau accesate de pe acest site sunt oferite ca atare, fara garantii de orice fel. Informatiile continute pe site sunt folosite de vizitatori pe propriul lor risc. LedProfi.ro nu va fi responsabil pentru daune-interese directe, indirecte cauzate si reiesite din utilizarea acestui site.

LedProfi.ro nu va fi responsabil pentru probleme sau disfunctionalitati ale sistemelor de internet, furnizorilor de acces pe internet, calculatoare, echipamente sau alt element ce poate cauza stricaciuni ca rezultat al utilizarii acestui site.

LedProfi.ro isi rezerva dreptul sa modifice pagini de pe site, sa le opreasca temporar sau permanent, sau sa interzica accesul, fara o notificare in prealabil catre utilizatori.

Politica de securitate a prelucrarilor de date cu caracter personal

Angajamentul LedProfi.ro referitor la Politica de securitate a datelor

Protejarea sigurantei si securitatii datelor dvs. personale este importanta pentru LedProfi.ro. Activitatile desfasurate de LedProfi.ro sunt in conformitate cu legislația aplicabila referitoare la protectia sigurantei datelor si la securitatea acestora.

Accesand aceasta pagina, toti utilizatorii sunt de accord sa respecte Termenii de utilizare si legislatia in vigoare. Speram ca politica prezentata mai jos va va fi de ajutor pentru a intelege ce fel de date pot fi colectate de LedProfi.ro, cum sunt acestea protejate si utilizate si cum pot fi dezvaluite.

PROFI ELECTRO PAVCONS SRL se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra trimisa la adresa office@ledprofi.ro, se obliga sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale, sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozițiilor Legii nr 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

PROFI ELECTRO PAVCONS SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonanței nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.

LedProfi.ro figureaza ca operator de date personale in curs de inregistrare la ANSPDCP: nr. infochiosc - 3471988899591

Date personale

LedProfi.ro nu va colecta nici un fel de date personale in legatura cu dvs. (de ex. numele dvs., adresa, numarul de telefon sau adresa de e-mail), daca nu doriti sa ni le furnizati (de ex. prin inregistrare, chestionare), sau daca nu va dati acordul sau daca nu este altfel permis prin lege sau alte reglementari de protectie a datelor dvs. personale.

Scopul utilizarii

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, PROFI ELECTRO PAVCONS SRL, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoană.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor dumneavoastra, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justiției. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor printr-o cerere scrisa, datata si semnata pe adresa office@ledprofi.ro. Daca sunteti inscrisi in sistemul nostru de Newsletter va puteti dezabona direct din mesajul care a sosit pe adresa dumneavoastră de email sau facand o cerere la adresa office@ledprofi.ro precizand adresa pe care doriti sa o stergem din baza de date.

In cazul in care ne veti furniza datele dvs. personale, le vom utiliza in general pentru a raspunde solicitarilor dvs., pentru a procesa comenzile dvs., pentru a va intermedia accesul la informatii specifice sau oferte, facturare. De asemenea pentru a susține relatia comerciala cu dvs. va putem contacta in legatura cu o oferta LedProfi.ro care vine in sprijinul nevoilor dvs. sau pentru a efectua sondaje de opinie online pentru a intelege mai bine necesitatile clientilor nostri. Daca sunteti inscrisi la sistemul de Newsletter o sa primiti pe email informatii comerciale privind ofertele noastre. Daca alegeți ca datele dvs. personale sa nu fie utilizate, noi vom respecta optiunea dvs. si va asiguram ca nu vindem si nici nu comercializam in vreun alt fel datele dvs. personale catre terti.

Date non-personale colectate automat

Cand accesati paginile noastre de internet, putem colecta automat (nu prin inregistrare) date non-personale (de ex. tipul de browser internet şi sistemul de operare utilizat, numele domeniului paginii Web de pe care ati venit, numarul de vizite, durata medie petrecuta pe site, paginile vizionate). Noi putem utiliza aceste date, pentru a monitoriza gradul de atractie a paginilor noastre de internet si pentru a le imbunatati performanta sau continutul.

Securitate

Pentru a proteja datele dvs. personale de distrugere accidentala sau ilegala, de pierdere sau alterare şi de accesul unor persoane neautorizate, LedProfi.ro utilizeaza masuri de securitate tehnice si organizatorice dintre care enumeram:

- accesul la baza de date se face doar pe baza de user si parola ce sunt atribuite doar angajatilor si sunt folosite exclusiv pentru exercitarea atributiilor de serviciu;

- toti utilizatorii sunt obligati sa pastreze confidentialitatea datelor la care au acces;

- accesarea datelor se face doar de pe echipamentele societatii;

- la interval de o luna (30 zile) se face backup la baza de date.

- printarea datelor este facuta doar de la echipamentele societatii, de catre angajati desemnati.

Linkuri catre alte pagini web

Paginile web ale LedProfi.ro pot contine linkuri catre alte pagini web. LedProfi.ro nu raspunde pentru practicile de securitate sau de conţinutul altor pagini web.

Obligatiile utilizatorilor

Utilizatorii sunt raspunzatori de informatiile furnizate la crearea contului pe ledprofi.ro, precum și de modul cum il administreaza si cum isi pastreaza si folosesc parola. LedProfi.ro nu isi asuma raspunderea daca utilizatorul isi instraineaza sau divulga parola unei terte persoane si de accesarea contului de catre alte persoane decat utilizatorul contului.

Utilizatorii au obligatia sa respecte urmatoarele reguli in folosirea serviciului ledprofi.ro:
1. Nu vor incarca virusi, troieni sau alte scripturi pe site si nu vor incerca sa obtina acces la servere, computer, conturi sau baze de date.

2. Nu vor incarca, posta sau comenta pe site mesaje sau poze ce au un continut discriminatoriu, rasist, amenintator, obscen, pervers, jignitor, calomnios sau sunt contestabile.

3. Nu vor incalca drepturile de proprietate individuala, drepturile de confidentialitate, sau oricare alte drepturi de proprietate ale celorlalți.

4. Nu vor oferi informatii false despre ei si nu vor incerca sa ne insele asupra identitatii si nici sa se foloseasca pentru a prelua date de la alti utilizatori fara consimtamantul acestora, sau de a trimite mesaje de tip spam.

LedProfi.ro isi rezerva dreptul sa blocheze accesul si sa stearga contul celor care nu respecta aceste obligatii. Orice incercare de a accesa datele personale ale altor utilizatori, baza de date a site-ului este considerata tentativa de frauda a site-ului si va pune în miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

Litigii

Orice litigiu aparut in utilizarea serviciului ledprofi.ro va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

Conditii de livrare

Livrarea se poate face in toata tara. Costul de livrare este de 14.9 LEI/comanda (TVA inclus). Pentru comenzi in valoare minima de 149.00 LEI cu TVA livrarea este gratuita.

Pentru comenzile cu valoarea mai mica de 149.00 LEI cu TVA si care sunt platite online cu cardul sau cu ordin de plata, costul transportului va fi de 14.9 LEI/comanda (TVA inclus). 

In perioada Campaniei BLACK FRIDAY 2016 (18-20 noiembrie 2016, inclusiv) costul de livrare este gratuit pentru toate comenzile cu valoarea mai mare de 149 LEI cu TVA inclus.

Pentru produsele care se livreaza numai la comanda, termenele si conditiile de livrare vor fi afisate in magazin sau comunicate prin e-mail sau fax.

Aceste termene sunt orientative, practicate in mod obisnuit si pot varia datorita unor factori cum ar fi calamitati, conditii meteo deosebite, starea infrastructurii rutiere, greve, etc. Magazinul nu are nici o responsabilitate fata de respectarea acestor termene.

Tot ceea ce tine de acest site este oferit ca atare, atat timp cat este disponibil si fara o alta garantie. ledprofi.ro nu ofera nici o garantie, expresa sau implicita, in ceea ce priveste acest site si produsele oferite.Imposibilitatea de a accesa site-ul nostru de catre utilizatori nu cade sub raspunderea PROFI ELECTRO PAVCONS S.R.L.. ledprofi.ro isi rezerva dreptul de a modifica, sterge sau completa continutul acestui site fara a anunta utilizatorii in prealabil.

Legalitate

Site-ul ledprofi.ro functioneaza conform legilor Statului Roman.


Inchide

Pentru o experienta mai buna acest site foloseste cookie. Folosind acest site acceptati politica Cookie. Urmatorul link prezinta mai multe informatii.