SPOT LED 4W PATRAT ALB CALD Extinde

SPOT LED 4W PATRAT ALB CALD

Nou

Spot patrat incastrabil cu LED-uri cu temperatura de culoare alb cald si cu dimensiuni exterioare 82 x 82 mm. Ofera un raport calitate pret foarte bun camparativ cu alternativele de copuri de iluminat cu halogen, bec economic sau bec incandescent.

Mai multe detalii

30,75 lei

cu TVA

Anunta-ne daca ai gasit produsul SPOT LED 4W PATRAT ALB CALD mai ieftin in alta parte si iti facem cel mai bun pret ! Ai nevoie de mai multe informatii sau nu ai gasit ce cautai ? Suna la numerele de telefon afisate in dreapta sau trimite un mail la adresa comenzi@ledprofi.ro si iti raspundem imediat!

Mai multe informatii

Acest spot cu LED incastrabil cu putere de 4W are un flux luminos de 360 lumeni si unghiul de lumina de 120 grade. Montarea spotului patrat cu LED se recomanda a se face de un electrician sau o firma autorizata. In pachet pe langa spotul cu LED mai sunt incluse arcurile de prindere si transformatorul care se alimenteza la curent cu tensiunea 230V.
 
Lumina de culoare calda transforma incaperea intr-un spatiu relaxant si confortabil iar persoanelor din incapere le da o stare de bine. Pe langa design-ul simplist acest spot cu LED nu permite acumularea de praf si nu necesita operatii de mentenanta.
Co o durata de functionare foarte mare cu aceste spoturi cu LED faceti economie iar investitia initiala este recuperata in maxim un an daca este folosit aproximativ 3 ore pe zi. Spoturile cu LED nu sunt periculoase pentru sanatate deoarece acestea nu contin substante nocive (mercur, plumb) si nu emit raze UV.

Caracteristici

Putere (Watt) :4 W
Temperatura de culoare :2700K - 3000K (Alb Cald)
Dimensiuni:82x82x40 mm
Flux Luminos :90 lumeni / Watt
Dimabil :Nu
Culoare Rama :Alba
Forma :Patrat
Montare :Incastrat
Inchide

Pentru o experienta mai buna acest site foloseste cookie. Folosind acest site acceptati politica Cookie. Urmatorul link prezinta mai multe informatii.